Performance Cal-Mag

Spierkrampen kunnen best veel pijn doen en beletten u om verder te sporten. Buiten geregeld hydrateren kan je de krampen bestrijden met een inname van calcium en magnesium. Daarbij biedt Performance Cal-Mag capsules om krampen tegen te gaan.

Merk: Performance Meer Performance
€18,40 Incl. btw
+ -
 In winkelwagen

Spierkrampen kunnen best veel pijn doen en beletten u om verder te sporten. Buiten geregeld hydrateren kan je de krampen bestrijden met een inname van calcium en magnesium. Als er niet voldoende calcium zit in het vocht dat de spieren en zenuwen omringt, worden de zenuwuiteinden overbelast en is het risico op spierkrampen groter.


Calcium gaat botafbraak tegen; botafbraak komt geregeld voor bij het volgen van een dieet. We hebben allemaal graag gezonde beenderen en mooie gezonde tanden, dus een supplementatie met calcium komt ons beendergestel en ons uiterlijk zeker ten goede.
Magnesium wordt in tal van medische teksten het wondermineraal genoemd.
Per dag heeft ons lichaam ongeveer 300mg magnesium nodig om goed te functioneren. Een menselijk lichaam maakt geen magnesium aan, dus moet het uit een zeer gevarieerde voeding gehaald worden of via toediening van supplementen.

Gebruiksadvies: Neem 2 x 1 tablet per dag bij voorkeur tijdens de maaltijd.
Verpakking: Verkrijgbaar in een potje met 90 tabletten.

Geen specificaties gevonden
 Toevoegen Gebruik komma's om tags te scheiden.
Reviews

Help ons en andere klanten door het schrijven van een review


0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Je beoordeling toevoegen
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media